Gåsekonferanse på Skogn 14. – 15. mai

Flere av Europas gåsearter er i vekst. Dette har blant annet ført til økte beiteskader i landbruket og utfordringer for bynære friluftsområder.  For første gang inviteres forvaltning, forskning, interesseorganisasjoner og grunneiere til en nasjonal gåsekonferanse for gjensidig utveksling av kunnskap innenfor gåseforvaltning i Europa og i Norge.  Konferansen holdes på Skogn Folkehøgskole, www.skognfhs.no, som har spesialisert seg på gås på menyen. I mai trekker store gåseflokker over Trøndelag og deltakerne får bli med i felt og oppleve gåsetrekket.

Påmelding innen 12. april. For program og påmelding – se: www.utmarksavdelingen.no/gasekonferanse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.