Populært med kvinner i landbruket både i Akershus og Østfold

Det arrangeres kurs og inspirasjonssamlinger for kvinner som vil være eller er i landbruket.

Akershus bondelag skriver dette om deres prosjekt:

“Grønt fagsenter Hvam, vårt felles kompetansesenter i landbruket i Akershus, vil sette jenter i landbruket på dagsorden for å øke andelen aktive kvinnelige bønder. Derfor vil vi arrangere en serie inspirasjonssamlinger for jenter som enten driver gård, skal overta gård eller som skal gifte seg eller være samboer med noen som driver gård.”

Første samling er hos Stina Mehus i Frogn og påmelding er innen 1. oktober.

Mer info finner du her. 

Grepa Kvinnfolk – har Østfold kalt sin satsing som holdes av Studieforbundet Næring og Samfunn.

“Har du lyst til å lære om ulike muligheter innenfor næringsutvikling på gård? Studieforbundet Næring og Samfunn Østfold inviterer landbruksinteresserte kvinner med på en kursserie bestående av fire samlinger. Vi skal bli bedre kjent med dyktige gründere og få høre om deres satsinger og erfaringer. Vi har begrenset med plasser og det er førstemann til mølla.”

Mer info finner du her.

Invitasjon Grepa Kvinnfolk kurs 2018

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.