Etterregistrering av dyr på beite/ utmarksbeite 2017

Alle som søkte produksjonstilskudd i 2017 har fått melding fra Altinn. Meldingen er relevant for deg som hadde dyr på beite i 2017. På grunn av mange misforståelser har Landbruksdirektoratet åpnet opp for etterregistrering av dyr på beite fram til 25. april (men kun det!). Så, dersom du hadde dyr på beite i fjor, og ikke finner det igjen når du sjekker utbetalingsbrevet i Altinn, send oss en e-post (så vi får det skriftlig) med informasjon om antall dyr på beite. Det forutsetter at du oppfyller vilkår for beitetilskudd. Les mer i rundskriv fra direktoratet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.