Tilskuddsordninger til naturforvaltningstiltak 2018 med søknadsfrist 15. januar

Gjennom Klima- og miljødepartementets tilskuddsordninger kan du søke om tilskudd til naturforvaltningstiltak. Det settes årlig i verk en rekke tiltak for å bedre miljøtilstanden i Norge, hvor ordningene omfatter områdene naturforvaltning, friluftsliv, forurensning, kulturminner, klima m.m. For å lykkes med miljøarbeidet, må styresmaktene samarbeide med andre aktører.

Det er en rekke tilskuddsordninger for økonomisk støtte til kommuner, organisasjoner, forskningsinstitsjoner, private virksomheter og privatpersoner som vil sette i verk tiltak for å bedre miljøtilstanden i Norge.

Eksempler på tilskudd er : vilt- og fisketiltak, prioriterte arter, truede arter, utvalgte kulturlandskap i jordbruket, prioriterte kulturlandskapsområder.

Oversikt over tilskuddordninger 2018

Søknader sendes via Miljødirektoratet sitt søknadssystem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.