Gratis miljørådgivning i Hølenvassdraget (“Morsa 2”)

Sammen med vannområde Morsa har landbrukskontoret startet et prosjekt med gratis miljørådgiving til landbruksforetak i Hølenvassdraget og kystbekkene i vannområde Morsa. Dette gjelder eiendommer i Vestby og søndre deler av Ås og Frogn.

27. september arrangerte vi en fagdag på Tuft gård i Garder om temaet. Det ble også demonstrert kantsonepleie og flishugging. Ca 30 personer møtte.

Alle som hører til dette området vil bli kontaktet av miljørådgiver som tilbyr å komme på besøk på gården for å ta en prat om miljøtiltak i landbruket, gå en runde på jordet, og gi gratis miljøråd. Formålet med prosjektet er å bidra til større innsats for miljøet fra landbruket også i denne delen av vannområde Morsa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.